Croatia Airlines, Obzor putovanja i Međunarodni aerodrom Sarajevo predstavili letove koji će u narednom periodu spajati Bosnu i Hercegovinu s Europom i ostatkom svijeta

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines, Obzor putovanja i Međunarodni aerodrom Sarajevo danas su u Sarajevu predstavili letove koji će u narednom periodu nastaviti spajati Bosnu i Hercegovinu s Europom i ostatkom svijeta te tako svim građanima, ali i kompanijama, osigurati još jednostavniji i brži dolazak do željene destinacije u Europi i svijetu.

Svakodnevnim letovima u 6.30 sati ujutro te 16.10 sati poslijepodne, na direktnoj liniji Sarajevo – Zagreb, Croatia Airlines povezuje putnike s cijelom Europom, a u saradnji sa Star Alliance partnerima i s ostatkom svijeta.

U sljedećim danima putnicima koji za svog partnera odaberu Croatia Airlines na raspolaganju je i 30 posto popusta za sve letove hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika, koji se može ostvariti primjenom promo koda SARAJEVO30 prilikom kupovine karata na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com i aplikacije Croatia Airlinesa u periodu od 10. do 16. februara 2023. godine.  Popust se odnosi na karte (prevozninu) i to za putovanja do 4. juni ove godine (izuzetak su karte za putovanja od 6. do 16. aprila 2023.), a aerodromske takse i ostale naknade plaćaju se u punom iznosu. 

Popust od 30 posto na jednosmjerne i povratne  aviokarte može se ostvariti primjenom promo koda EUROPA30 isključivo prilikom kupovine karata na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com i preko aplikacije Croatia Airlinesa.